Se till att vara på plats när allt drar igång igen

Publicerad: 2023-09-17
Träningsmatcherna är spelade och vi är nu dagar inför att serien ska dra igång igen och om knappt två veckor spelas första matchen på hemmaplan, det vill ni inte missa.

HockeyAllsvenskan 23/24 

Det är inte en en vecka kvar tills dess att HockeyAllsvenskan 23/24 drar igång. Vi har väntat tålmodigt och snart är vi äntligen framme vid nedsläpp, premiären spelas borta mot Mora fredag den 22 september. Sista matchen förra säsongen spelades ju mot just - Mora. Det är helt klart dags att utkrävs revansch från kvartsfinaluttåget i våras. Nu stundar en ny säsong och det är en ny trupp som ska komma samman och jobba mot det stora slutmålet.. 

Försäsongen har varit intensiv och matchrik. Det började med en premiärseger mot Västerås som följdes upp av en oförglömlig resa till Danmark. Sebastian Dyk och Ludwig Blomstrand han gjort efterlängtade comebacker i SSK-tröjan och i målet har Tomas Sholl växt fram till en matchvinnare. Men fram tills idag har vi inte räknat några poäng och segrarna hittills betyder ingenting när pucken släpps uppe i Mora på fredag. Det är DÅ allt ska avgöras. Varje vecka, varje match kommer bli avgörande för avancemang till vårens slutspel. 

Per Eliasson / Per Eliasson Foto

Inför premiärmatchen borta mot Mora ryktas det om ett stort SSK-följe vilket är helt magiskt. Vi har ökat säsongskorten från drygt 900 till drygt 1200, än finns det tid att säkra din plats om du inte redan gjort det. Återväxten i klacken blomstrar - över 150 barn och ungdomar har säkrat sin plats till klacken och en ny generation ska bli en del av SSK-familjen. Det är ett otroligt stöd och ingenting vi tar för givet utan det är med en stor tacksamhet vi blickar mot en ny säsong. För hela den här resan som vi är en liten bit på väg är helt omöjlig om vi inte gör det TILLSAMMANS.  

Hylla Dragan 29 september 

Den 29 september spelas det hemmapremiär i Scaniarinken! Det ska koka och läktarna ska vara välfyllda (3700 sålda biljetter i skrivande stund, du säkrar din plats här) när vi går för säsongens första trea på hemmais. Innan matchen ska en viss #84 hyllas. En SSK-hjälte har lagt rören på hyllan och det ska självklart uppmärksammas. Innan matchen hittar vi Dragan (med SSK-vänner) i Camp Telge området som redan börjar fyllas på. Han har bjudit in SSK-are från alla tider. Några av namnen som  dyker upp på campen är: Tom Wandell, Christofer Blid, Nicklas Grossmann och Nicklas Bergfors.

Ett gäng biljetter finns fortfarande kvar, säkra din plats här.

HUVUDPARTNERS
CSR-PARTNERS