TOPPMÖTE I SCANIARINKEN!

Publicerad: 2024-10-21
På fredag tar vi emot Oskarshamn i Scaniarinken. Camp Telge och en het toppstrid väntar, kan det bli bättre?

SÖDERTÄLJE - OSKARSHAMN, FREDAG 19:00 SCANIARINKEN

Tio matcher in huserar vi på en angenäm andraplats i den HockeyAllsvenska tabellen och veckan som kommer bjuder på dubbla fighter. På onsdag startar vi matchveckan borta mot Tingsryd. Ett Tingsryd som startat serien tungt och endast fått ihop sex inspelade poäng. Fredagens motståndare Oskarshamn däremot har som väntat öppnat serien starkt och är en poäng efter (dock med en match mer spelad) på 23 inspelade poäng. 

Storseger mot Östersund så sent som i fredag, men nu laddar vi om för nya matcher! Och på sin plats vore det väl ändå om vi blev över 4000 SSK-are på plats?! Säkra biljett till dig och dina kära, här. 

CAMP TELGE - FREDAG 25 OKTOBER 

Södertälje, SVERIGE - 28 -October- 2022 : Camp Telge under matchen i HockeyAllsvenskan mellan Södertälje och Djurgården på Scaniarinken den 28 <LCOctober< i Södertälje

(Foto: Per Eliasson / Per Eliasson Foto ) 

Nyckelord Keywords: Ishockey, HockeyAllsvenskan, Södertälje, Djurgården, ***Betalbild*** Per Eliasson / Per Eliasson Foto

Camp Telge gör äntligen comeback och på fredag fyller vi Gallerian för en magisk uppladdning tillsammans!

Vi har satt ihop en riktigt stark legends-uppställning på över 40 pers. Klädkoden är som vanligt blå-gul och tröjan du får när du bokar är din entrébiljett. Mingel, skönt snack från scen och Happy Hour inleder kvällen innan laget på is tar vid.

Boka redan idag - Camp Telge har en tendens att sälja slut, säkra din plats idag!