Inför säsongens första träningsmatch!

Publicerad: 2023-08-17
Imorgon spelar herrlaget första träningsmatchen när Västerås gästar oss i Scaniarinken. Var på plats du också och spana in nyförvärven när de drar på sig SSK-tröjan för matchspel.

Södertälje - Västerås, fredag 18 augusti nedsläpp 18:00

Äntligen är det dags att kicka igång den här försäsongen och motståndet i första matchen står Västerås för. Ett Västerås som drog igång sin säsong redan i tisdags mot Örebro, en match som slutade med 0-4 förlust. Vi kan alltså räkna med ett revanschsuget motståndarlag på plats i Scaniarinken imorgon fredag. 

Huvudtränare Bogren ser framemot att dra igång med matchspel. 

- Vi lade tidigt upp en plan hur vi ville ha försäsongen och hittills känns det riktigt bra, vi kan stegra träningen på det sätt vi planerat. Den här veckan har vi klivit in mer på detaljer och börjar jobba med spelmoment på is. Dubbla pass likt förra säsongen, vi är bra i fas. 

En stark stomme är kvar från förra året men med ett gäng nyförvärv är det ändå ett lag som ska hitta rätt tillsammans.

- Känslan är att alla är med på hur vi vill vara och hur vi vill spela. Det känns som att startsträckan i år är kortare än vad den var i fjol för då var det väldigt mycket nytt. Det är ett bra "go" i laget och man ser att den den tävlingskänslan finns. Det har varit en del tjurigheter mellan spelare vilket är kul att se. 

En dryg månad kvar till seriepremiär, hur viktigt är det att få med sig segrar under försäsongen? 

- Det är samma som förra året. Vi kommer gå in med inställningen att vi vill vinna. Självklart handlar det om att sätta spelet och se att saker fungerar, få ihop lines osv, men min känsla är att det är viktigt att få in en vinnande känsla tidigt. Vi ser verkligen framemot att dra igång på hemmaplan imorgon. Hoppas så många som möjligt tar sig till Scaniarinken. 

Information för dig med säsongskort

Innan de fysiska säsongskorten är färdigtryckta och redo för utlämning har du som säsongkorts innehavare två alternativ. 

Alternativ 1 är att ladda ner säsongskortet digitalt (ett alternativ som fungerar hela säsongen). 

1. Gå in på länken klicka på ”Logga in”. https://sodertaljesk.ebiljett.nu/Account

2. Ange den e-postadress kopplat till ditt/dina säsongskort som användarnamn och lösenordet du själv valt (har du inget lösenord, klicka på ”glömt lösenord” så skickas ett nytt lösenord till din e-postadress. (kolla även skräpposten).

3. När du är inloggad, klicka på ”Mitt Konto” så kommer ditt/dina säsongskort att finnas på startsidan. 

4. Här finns ditt säsongskort som du enkelt kan ladda ner som mobilbiljett eller PDF.

5. Har du flera säsongskort men endast ett kort visas så kontaktar du Ella för hjälp. Vid frågor mejla [email protected].

Alternativ 2 är att du tar med legitimation och blir avprickad på lista i huvudentrén. 

Biljetter till försäsongsmatcherna

Biljetter till samtliga försäsongsmatcher hittar du här. Arenan öppnar 16:30, varmt välkomna! 

Kan du inte vara på plats under försäsongen?

Expressen sänder samtliga försäsongsmatcher (förutom matcherna i Danmark), klicka här för att ta del av erbjudandet.  

Mat och dryck under försäsongsmatcherna

Under försäsongsmatcherna håller restaurang Calle Abers öppet för dig som vill äta en bit mat innan nedsläpp. Restaurangen öppnar 1,5h innan matchstart. Drop in eller bordsbokning - [email protected]. Vi håller även öppet i Rinkside Bar under försäsongen. 

Mest förmånliga sättet att se hockey i vinter? Köp säsongskort! 

Måndag den 28 augusti 12:00 släpper vi biljetterna till premiären mot Västerås. Det betyder att det är HÖG tid för dig som ännu inte säkrat din plats att göra det nu. Årets upplaga av HockeyAllsvenskan spås bli den mest högintressanta på många år. Med motståndarlag som AIK, DIF och Brynäs (bland många andra) kommer vi få många heta matcher i Scaniarinken. Tveka inte längre utan säkra din plats här!

Södertälje Sportklubb
HUVUDPARTNERS
CSR-PARTNERS