NU SLÄPPER VI KVARTSFINALBILJETTERNA!

Publicerad: 2024-03-01
Vi vet inte när slutspelet drar igång men vi vet att vi kommer spelas kvartsfinal i Scaniarinken. Nu släpper vi upp förmånliga biljettpaket till de två första hemmamatcherna. Slut upp och sjung högt!

SLUTSPEL HOCKEYALLSVENSKAN 23/24

– En grundserie lider mot sitt slut, en grundserie som gett oss förhoppningar om en lång vår. Nu handlar det om att sluta upp, dra sitt strå till stacken och tillsammans bestämma oss för att vi ska vara en utmanare mot SHL. Din närvaro har betydelse för det är här, det är nu, det är SSK, sportchef Emil Georgsson. 

BOKA TIDIGT - BOKA BILLIGT!

Vi är redan klara för kvartsfinalspel (med start 17 eller 18 mars, hemma eller borta) när det drar igång och mot vilka står däremot inte klart än utan det vet vi först efter 52 spelade omgångar och inför morgonens bortamatch mot Nybro återstår tre matcher. 

Redan idag släpper vi det första kvartsfinalpaketet - de två första kvartsfinalerna på hemmaplan till ett reducerat pris. Erbjudandet gäller fram till 8 mars 21:00. Efter den sista grundseriematchen, 8 mars borta mot Östersund, släpper vi sedan lösbiljetterna.

Datumen på biljetterna kommer att ändras till rätt datum och motstånd så snart vi vet. 

PRISER - BILJETTPAKET FÖR KVARTSFINAL 1 OCH 2 PÅ HEMMAPLAN 

Långsida - 599kr (ord. pris 349kr/match)

Kurva - 499kr (ord. pris 299kr/match)*

Kortsida - 399kr (ord. pris 249kr/match)* 

Rad 1 och 2 - 200kr (ord. pris 249kr/match)

Familjepaketet - 299kr vuxen och 99kr barn (bokning gäller minst en vuxen och ett barn) 

Klack - 100kr (ord. pris 100kr/match)

*Finns med pensionärs- och ungdomsrabatt. 

Klicka här för att komma till biljettsidan. Biljettpaketet inkluderar TVÅ matchbiljetter, till kvartsfinal 1 och 2 i Scaniarinken. 

RESTAURANG

Vi släpper även upp Calle Aber och Restaurang Rinkside, match ett och match två. Du kan givetvis boka både en och två matcher. 

Boka mat och dryck kvartsfinal 1. 

Boka mat och dryck kvartsfinal 2.

DU MED SÄSONGSKORT

Du med säsongskort kommer in som vanligt, du behöver ej förlänga din plats. 

HUVUDPARTNERS
CSR-PARTNERS