Mellandagshockey i Scaniarinken!

Publicerad: 2023-12-25
Laget går som tåget och på onsdag gästar BIK. Vi går givetvis för att avsluta året på allra bästa sätt så ta dig till Scaniarinken så ser vi till att det blir en kväll att minnas.

SÖDERTÄLJE - BIK KARKLSKOGA, ONSDAG 27 DECEMBER 19:00 

Julledighet i all ära men nu längtar vi efter adrenalin, gemenskap och tävling igen. HockeyAllsvenskan är jämnare och tuffare än någonsin och BIK Karlskoga bjuder alltid upp till en hård kamp - onsdagens drabbning lär inte bli något undantag. Vi har i år gjort bra matcher mot BIK både borta och hemma men det är en hundraprocentig insats som kommer krävas för att bärga tre poäng när vi ska spela årets sista hemmamatch. 

Publiksiffran (som i skivande stund passerat 3500 sålda biljetter) indikerar att det kommer bli drag i Templet på onsdag men bättre 3500 kan vi väl? Släpa med någon som vanligtvis inte går på hockey så ser vi till att göra det jobbigast möjligt att vara motståndare i Scaniarinken på onsdag. Biljetter till matchen (och kommande matcher, 19 januari mot Brynäs fylls redan på bra så se till att boka din biljett dit) hittar du här.

HEMVÄNDARFEST

Mellandagarna bjuder ju enligt tradition på hemvändarfest och vilka vore vi att bryta den? För 100kr får du access till festområdet och möjlighet att se matchen från arenans bästa läge (ståplats) för endast 100kr. Boka din plats här.

HUVUDPARTNERS
CSR-PARTNERS