Inför kvällens match mot Västerås borta

Publicerad: 2024-10-04
Efter tre poäng senast hemma mot Almtuna styr nu bussen mot Västerås och kvällens HockeyAllsvenska match.

VÄSTERÅS - SÖDERTÄLJE, NEDSLÄPP 19:00

Magnus Bogren tror på en tuff batalj. 

- Jag tror det blir en tuff match. Det finns en rivalitet mellan lagen vilket ger lite extra krydda en sån här kväll. Jag tycker Västerås spelar med en tuff offensiv och ett bra powerplay så där måste vi vara noggranna. Vi måste ta lite bättre beslut än vad vi gjort senaste två matcherna, framförallt hålla ihop laget på ett bättre sätt så vi blir det jobbiga SSK att möta som vi är när vi gör det som bäst. 

Två raka trepoängare trots att starten på matcherna inte varit den bästa, vad krävs för att vi ska komma ut ännu hårdare från start? 

- Det gäller att vara redo för att det finns en hungrig motståndare på andra sidan. Jag är övertygad om att Västerås inte kommer spara på krutet ikväll så det finns inget annat än att vi är hundra procent redo från start. Försöka komma ut avslappnade och hålla oss till sen planen vi satt. 

En den vakanser i laget ikväll, hur är läget i laget? 

- Engsund är tillbaka in i truppen vilket känns kul. Hedström trodde vi skulle vara tillbaka ikväll men han fick en smäll på träning igår så han spelar inte ikväll. Även Pitkänen missar kvällens match pga. skada. Harlestam och Meyer är hemma sjuka vilket öppnar upp för Adam Hesselvall som kommer vara med och spela ikväll. Frans står mellan stolparna ikväll, vi har två bra målvakter som fightas hårt varje dag, det är en angenäm situation som tränare. 

KVÄLLENS LAGUPPSTÄLLNING

FORWARDS

12. Liljegren / 21. Stevens / 44. Souch 

28. Hesselvall / 33. Engsund / 45. Dyk 

23. Polin / 13. Eriksson / 20. Liuksiala 

8. Wiå / 22. Bjerselius / 24. Dahlström

BACKAR 

27. Norbe / 10. Strandell 

15. Carlson / 9. Grahn 

92. Wikman / 6. Vainio

17. Krupic 

MÅLVAKTER 

50. Tuohimaa / (39. Håkanson) 

HUVUDPARTNERS
CSR-PARTNERS