Superfredag i Scaniarinken!

Publicerad: 2023-11-23
Vi tar oss an morgondagens match mot DIF med fem raka segrar i ryggen. SSK-julshop öppnar 10:00 och arenan inför match 16:00, vi ses i Scaniarinken.

SUPERFREDAG

Det vankas superfredag och den vet vi ju sedan gammalt, spenderas allra bäst i Scaniarinken. Igår bärgade vi tre tunga poäng borta mot Brynäs och imorgon gästar Djurgården Scaniarinken för första gången i år. Biljetterna är nästintill slutsålda, klicka här för att komma biljettsidan och knip de sista plåtarna. 

Läget i laget? Julius Bergman är efter två matchers avstängning tillbaka och redo för spel, om Olli Vainio spelar är dock fortfarande oklart efter smällen mot Brynäs igår. 

JULSHOP

Imorgon slår vi upp portarna för JULSHOPEN. Klockan 10.00 är du välkommen in och kitta upp dig inför kvällen, dessutom släpper vi försäsongströjorna till försäljning (pris 2495kr), alla utom två tröjor finns tillgängliga i butik. Är du sugen på Erikssons gula eller Vidells blå? Då är det under fliken "auktioner" i nya SSK-appen du ska leta, klockan 10:00 släpps båda tröjorna där. 

SSK-appen finns hos både App Store och Google Play.

MATCHEVENTET

Det väntas bli lapp på luckan imorgon så se till att komma i tid. Alla restauranger är fullbokade och därför öppnar vi upp Gallerian för alla besökare, dessutom finns bandet Active på plats och bjuder på underhållning innan och i periodpaus. 

HUVUDPARTNERS
CSR-PARTNERS