Årets sista match spelas i Globen!

Publicerad: 2023-12-29
Nu avslutar vi 2023 på bästa sätt och ger Djurgården en tuff match ikväll, pucken släpps 19:00. Bortasektionen är sedan flera dagar tillbaka slutsåld, nu ger vi allt - sjung högt för SSK.

DJURGÅRDEN - SÖDERTÄLJE, NEDSLÄPP 19:00 

Tre poäng bärgades i onsdags när vi besegrade BIK Karlskoga med klara 4-1. Trots lite spänning i början på tredje var det aldrig något snack. Marcus Eriksson fortsätter att leverera poäng efter poäng och är nu endast 11 poäng efter Henrik Björklund som toppar poängligan genom tiderna i HockeyAllsvenskan. Det är både mäktigt och imponerande. Knappar han in ytterligare ikväll? 

Djurgården kommer senast från en derbyförlust mot AIK och lär vara rejält på tå, ikväll gäller det att vi är påkopplade från start för det kommer bli en hård kamp ute på isen ikväll. Men med det läkarstödet från alla er SSK:are som väntas ikväll ser vi framemot att få starta igång. Kortsidan ska färgas blågul! 

Efter förlusten senast hemma mot Djurgården har vi hämtat hem 24 av 27 möjliga poäng vilket gör att vi i skrivande stund huserar på en andraplats i den HockeyAllsvenska tabellen (Djurgården just nu på en sjätteplats). Resan har bara börjat, nu avslutar vi 2023 tillsammans på bästa sätt.

NÄSTA HEMMAMATCH

Vi avslutade onsdagen med ett grymt bra tryck i Scaniarinken, låt oss fortsätta på det spåret. Nästa hemmamatch spelas fredag 5 januari mot Östersund, säkra din plats här.

HUVUDPARTNERS
CSR-PARTNERS