SÖDERTÄLJE SK SÖKER NY VD/KLUBBDIREKTÖR

Publicerad: 2024-06-25

Södertälje SK är en anrik och engagerande ishockeyförening som har spelat ishockey i 100 år. Klubben är med sina 74 säsonger i högsta ligan näst bäst i historien. Under dessa säsonger har man också vunnit SM-guld vid sju tillfällen!

Ishockey är föreningens huvudverksamhet men bedriver även konståkning. SSK vill vara en förebild inom svensk ishockey och en klubb med höga ambitioner, både på och utanför isen och hela tiden med målet att skapa kontinuerlig förbättring.

Föreningen är i en spännande fas där förväntningarna är höga. SSK har etablerat sig som ett lag i toppskiktet av HockeyAllsvenskan på herrsidan, och på damsidan har man varit långt framme i kval till högsta damligan SDHL. Det finns också en framgångsrik junior/ungdoms- och flickverksamhet där flera av lagen också tävlar på högsta nivån. För dom allra yngsta bedrivs också en omfattande skridskoskola.

Föreningen står på tre viktiga hörnpelare där alla behöver vara i balans för att verksamheten ska fungera. Vi har givetvis ELITDELEN som är en professionell tävlingsverksamhet, FÖRENINGEN med stora inslag av ideell verksamhet samt den KOMMERSIELLA delen där koncernen idag omsätter ca 70 mkr årligen. Givetvis är det en styrka om du har erfarenhet från mer än ett av dessa områden.

Som VD/Klubbdirektör för SSK förväntar vi oss att du är en positiv och inspirerande ledare med förmågan att både skapa en god laganda och att få medarbetarna att ”lyfta”. Klubben har många viktiga intressenter och därför är det också viktigt att kunna kommunicera såväl internt som externt. SSK har liksom flertalet klubbar i HockeyAllsvenskan en begränsad organisation där det är viktigt att alla drar åt samma håll och stöttar varandra i den dagliga verksamheten. Många gånger blir det att ”kavla upp ärmarna” och tillsammans lösa dom utmaningar som uppstår. Det gäller att kunna managera och prioritera ekonomin i en omfattande verksamhet där önskemålen ofta måste ställas mot en ekonomisk verklighet.

Tillsammans med styrelsen kommer du också deltaga i det strategiska arbetet att fortsätta utveckla SSK mot målet att bli en förening som andra ser upp till.

Ansök idag

Om du vill vara med och leda en av Sveriges finaste föreningar mot nya mål, hör då av dig till oss enligt nedan senast fredag 5 juli. 

Peter Onstrand (Ordförande)

Mail: [email protected]

Mobil: 073-394 11 77

HUVUDPARTNERS
CSR-PARTNERS