På måndag släpper vi premiärbiljetterna!

Publicerad: 2023-08-23
Har du inte skaffat säsongskort än är det hög tid att göra det, på måndag 28 augusti 12:00 släpper vi biljetterna till den HockeyAllsvenska premiären.

Biljettsläpp- måndag 28 augusti!

Två träningsmatcher spelade - en vinst och en förlust har det blivit så här långt. Nu väntar en roadtrip till Danmark och ett gäng träningsmatcher innan serien drar igång på allvar men snart står vi där i hetluften igen och det vill ni INTE missa, så mycket kan vi lova. 

Intresset kring den här säsongen är större än på många år och det märks inte minst när det kommer till säsongskortsförsäljning, ni är redan fler än någonsin vilket såklart är helt magiskt men vi hoppas givetvis att ännu fler SSK:are ska säkra sin plats. Du läser mer och bokar ditt kort här.

På måndag är det äntligen dags. Då släpper vi äntligen upp biljetterna till hemmapremiären mot Västerås som spelas fredag 29 september. Förra året sålde samtliga premiärbiljetter slut flera dagar innan nedsläpp och vi hoppas givetvis på samma hype även i år. 

Måndag 12:00 släpper vi biljetterna och öppnar upp för bordsbokning till våra restauranger. Inför premiären ska vi även hylla #84 Dragan Umicevic som lägger skridskorna på hyllan, därför slår vi till med en storslagen Camp Telge i Gallerian. Biljetterna till Campen släpps även dem i samband med övriga biljetter 12:00 (Ps... du vet väl att Camp Telge ALLTID säljer slut.. se till att säkra din plats till årets fetaste uppladdning). 

Vill du ha personlig service håller vi öppet i SSK-shoppen på måndag mellan 12-16, varmt välkommen in till Scaniarinken. 

För övriga frågor, mejla [email protected]

HUVUDPARTNERS
CSR-PARTNERS