Halva Potten byter skepnad till Supportern!

Publicerad: 2023-10-04
Den folkkära lotten tar steget in i den digitala världen och byter namn till Supportern. Häng med – och stötta SSK var som helst, när som helst.

Supportern

Nu tar Halva Potten-lotten steget in i framtiden och blir Supportern! Mycket är sig likt men till skillnad från den tidigare lotten är Supportern inte en lott utan ett spel du hittar hos vår ligapartner Svenska Spel. Du spelar fortfarande genom att köpa ett- eller flera spel och har chans att vinna en pott. Vinsten delas alltid lika mellan klubben och den vinnande supportern.  

En stor fördel med Supportern är att du kan spela det - var du än befinner dig. Du behöver inte längre vara på plats i arenan för att köpa din lott utan du kan hemifrån soffan eller ute på resande fot fortfarande stötta Södertälje Sportklubb och det gäller för såväl hemma- som bortamatcher. Det finns heller inte någon begränsning för hur stor vinstsumman kan bli, det hänger bara på hur många som spelar. 

Supportern håller öppet minst en timme efter slutsignalen. Det innebär att det är fritt fram att fira segern med att köpa en extra lott. Vinnaren presenteras sedan på Svenska Spel hemsida och i deras app. När spelet sedan är avslutat öppnas direkt spelet för nästa match.

Om du redan nu vill köpa spel redan till kvällens match klickar du här. 

Bra att veta! 

För att spela på Supportern behöver du ha ett konto hos Svenska Spel Tur. Om du inte redan har ett konto, passa på att skapa ett redan nu. Klicka bara på länken nedan för att skapa ett konto. 

https://www.svenskaspel.se/bli-kund-online

Under matcher kommer QR-koder vara uppsatta på stolar, ingången till ståplats samt visas på mediakuben. Du behöver då bara skanna QR-koden för att komma direkt till spelet. 

HUVUDPARTNERS
CSR-PARTNERS