Sista träningsmatchen innan seriepremiär.

Publicerad: 2024-09-12
Efter övertidsförlust mot Karlskoga gör vi oss redo för det sista träningsmatchen innan serien drar igång på allvar.

En träningsmatch kvar innan allvaret drar igång på riktigt. Nästa fredag spelas första seriematchen och vi inleder säsongen på Hovet mot AIK. En lång vår och sommar har passerat och det hårda jobbet är gjort. Timmar, timmar och åter timmar har laget hunnit avverka med tuff försäsongsträning. Hårt slit med förhoppningen om en lång vår i Scaniarinken 2025. Stommen från förra året är kvar men vi har kryddat den med nyförvärv såsom Nolan Stevens, Nicolai Meyer och Frans Tuohimaa, för att nämna några. Det är en underbar känsla att vi har allt det bästa framför oss. 52 omgångar där vi ska kuska land och rike runt för att fightas om poäng. Nu längtar vi rejält efter att Scaniarinken ska koka igen, precis sådär som bara Scaniarinken kan göra. När vi tar all förväntan och omvandlar den till kampvilja. 

PREMIÄRVECKAN PÅ HEMMAPLAN 

Att starta igång serien på hemmaplan får vi vänta med till onsdag den 25 september när smålänningarna från Nybro kommer på besök, därefter ställs vi mot Björklöven på hemmaplan redan på fredag. Så efter en rejäl kraftsamling till Hovet behöver vi kraftsamla på nytt för att fylla Scaniarinken med SSK:are till hemmapremiären.

En som är extra spänd av förväntan är Sportchef Emil Georgsson.

– Det känns spännande. Jag tycker att vi har fått ihop ett intressant lag, med betoning på lag. Det känns som att alla är hungriga och jag tycker att försäsongen på många sätt ändå lovat gott. Vi ser framemot fredag även om jag hade föredragit att starta hemma i Scaniarinken. Det är få arenor som ska erbjuda den stämningen som Scaniarinken kan göra när det är rikligt med publik. Serien i år känns ännu mer öppen än på mycket länge och jag är helt övertygad om att om vi tillsammans går ihop kan vi få en jäkligt rolig säsong tillsammans. De sista två åren har vi bollat upp för det här och satt oss i ett bra läge för att göra något riktigt spännande tillsammans. Och det har vi verkligen gjort ihop. De sportsliga resultaten har blivit bättre samtidigt som publiken har ställt upp och tagit sig till Scaniarinken vilket såklart är en bidragande orsak till att vi kunnat ta kliv. Ska vi ta det här ännu längre behöver vi vara där allihop och göra det just - tillsammans.    

BILJETTER

Säkra din plats här.

HUVUDPARTNERS
CSR-PARTNERS