Storpublik inför morgondagens hemmapremiär!

Publicerad: 2023-09-28
Äntligen är det dags! Vi har väntat sedan kvartsfinaluttåget den 28 mars - imorgon är det äntligen dags för hemmapremiär!

Södertälje - Västerås, fredag 19:00

Imorgon är det dags för dagen D, hemmapremiär mot Västerås. Två matcher är spelade och vi kommer med en 7-1 seger borta mot Östersund i ryggen. Imorgon väntar rivalen Västerås och vi kan räkna med heta känslor i Scaniarinken både på och utanför isen när pucken släpps. 

Det är en fullspäckad afton vi har framför oss i Scaniarinken och vi hoppas att just DU väljer att vara på plats och ladda upp tillsammans med oss. 

17:30 slår vi upp portarna till Scaniarinken och både restauranger och SSK-shoppen öppnar dörrarna. Besök någon av våra trevliga restauranger och mätta matchen och släck törsten innan nedsläpp. I SSK-shoppen har vi fyllt på hyllorna med massor av härliga nyheter. Eftersom en viss #84 ska hyllas har vi givetvis plockat fram en unik Dragan Umicevic-tröja kvällen till ära (säljs enbart på plats i Scaniarinken). 

4500 har redan säkrat sin plats

Det finns goda chanser till riktigt välfyllda läktare eftersom 4500 personer redan valt att säkra sin plats. Biljetter bokar du här.

Kom i tid!

Eftersom det är visitering av samtliga besökare i arenan ber vi dig komma i god tid innan matchstart. 

HUVUDPARTNERS
CSR-PARTNERS