Säkra din plats innan 1 juni

Publicerad: 2024-05-25
Över 700 SSK-are har redan förlängt, se till att göra det innan 1 juni för bästa pris och årets supporterhalsduk.

BOKA SÄSONGSKORT 

Den här våren har passerat i rekordfart. Efter uttåget i slutspelet har vi laddat om, tagit sats och är nu mitt uppe i en intensiv och spännande försäsong. Ett nytt lag håller på att växa fram, en stark stomme blir kvar ytterligare en säsong och på toppen av det har sportchef Emil Georgsson kryddat truppen med flera  spännande nyförvärv.

Förra året landade vi på 1200 säsongskortsinnehavare när pucken släpptes i september - i år siktar vi ännu högre, eller hur? I skrivande stund är vi redan uppe på över 700 säsongskortsinnehavare varav 100 av dom inte hade kort förra året. Vi älskar när SSK-familjen växer! Säsongskortet är det mest förmånliga sättet att följa matcherna på plats i Scaniarinken i vinter och vågar säga att vi har kort som passar för alla. Oavsett om du vill sitta på din egen stol i VIP-baren, sjunga högt i klacken eller sitta i lugn och ro med hela familjen finns det ett kort som passar för dig. Läs mer om våra olika flexibla kort här. 

PERSONLIG SERVICE

Vill du ha hjälp att boka din plats eller kanske sitta ut en ny inför säsongen finns vi på plats i Scaniarinken följande tider kommande vecka:  

x Måndag 27 maj kl. 10-13 samt 16-18

x Tisdag 28 maj kl. 10-13 samt 16-18

x Onsdag 29 maj kl. 10-13 samt 16-18

x Torsdag 30 maj kl. 10-13 samt 15-17 

x Fredag 31 maj kl. 10-13

Boka INNAN 1 juni för kompispris och årets säsongskortshalsduk! Och varför inte tipsa en kompis som också borde köpa kort?

SAVE THE DATE - ISPREMIÄR

Måndag den 12 augusti är ett datum att boka upp i kalendern. Då laddar vi för ispremiär och välkomnar er alla tillbaka till Scaniarinken. Mer info kommer. 

HUVUDPARTNERS
CSR-PARTNERS