Nu släpper vi biljetterna till hemmapremiären mot Västerås!

Publicerad: 2023-08-28
Nu släpper vi äntligen biljetterna till hemmapremiären mot Västerås, se till att säkra din plats så får vi Templet att gunga.

Boka din plats till hemmapremiären mot Västerås 

Försäsongen är i full gång och därmed kan vi väl enas om att hösten officiellt är här? Det firar vi med att släppa biljetterna till den heta hemmapremiären och flera spännande matcher inklusive dubbla derbyn under oktober och november. Hemmapremiären spelas fredag den 29 september 19:00 mot Västerås och det svårt att tänka sig ett bättre sätt att starta i gång den HockeyAllsvenska säsongen än med fredagsmatch. Just nu är vi över 1150 säsongskortsinnehavare och vill man köpa kort är det fortfarande möjligt, klicka här för att komma till bokningssidan.

Vi inleder med att släppa biljetter till hemmapremiären den 29 september samt till matcherna under oktober och november. 

– Vi är otroligt laddade för en ny säsong. Trycket på säsongskort har varit större än på många år och efterfrågan på lösbiljetter är redan stor. Vi har i år lanserat förmånliga säsongskort så som "första parkett och ett förbättrat "familjekort" vilket fallit väl ut. Vi är glada att kunna välkomna så många nya säsongare till SSK-familjen. Vi hoppas och tror att hemmapremiären kommer bli en publikfest av sällan skådat slag, sommaren har varit alldeles för lång. Säkra din plats så ses vi i Templet den 29 september, säger biljettansvarig Ella Fridman.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL BILJETTSIDAN!

Mat och dryck

– Precis som på biljettsidan upplever vi ett enormt tryck när det kommer till förbokning av mat och dryck till hemmapremiären. Vill man boka mat till matchen gäller det att boka omgående, platserna kommer ta slut. Vi reserverar oss för slutsåld premiär även i våra restauranger, säger restaurangchef Anders Damberg. 

Boka mat och dryck här!

Du med säsongskort

Säsongskorten kommer att finnas för avhämtning innan seriepremiären, mer info kommer. 

Frågor?

För frågor gällande biljett kontakta [email protected]

Nu fyller vi Templet!

HUVUDPARTNERS
CSR-PARTNERS