Seriepremiär Mora - SSK

Publicerad: 2023-09-22
Dagen är äntligen kommen, ikväll vankas det seriepremiär. Vi börjar säsongen på samma sätt som vi avslutade den förra, mot Mora. Ikväll är det dags att ta revansch för vårens kvartsfinaluttåg.

Äntligen seriepremiär

Det är en strålande fin höstdag och vad passar då bättre än att starta igång den HockeyAllsvenska säsongen? Vi gör det på bortais och det är Mora som står för motståndet, precis som i den rafflande kvartsfinalserien i våras. Men mycket har hänt sedan dess och ikväll är det för första gången dags för årets SSK att visa var skåpet ska stå. 

Kan du inte se matchen på plats? 

ett stort SSK-följe väntas stötta laget på plats i Mora ikväll - magiskt! Kan du däremot inte vara på plats kan du följa matchen på TV4 Hockey samtidigt som du stöttar SSK. Läs mer och signa upp dig här. 

Hemmapremiär!

Trots att hemmapremiären mot Västerås är en vecka bort börjar Templet att fyllas på. 4000 personer har redan säkrat sin plats, gör det du också.

Innan matchen laddar vi med en maxad Camp Telge och Dragan som ska hyllan innan matchen är självklart på plats och har bjudit in massvis med Gamla SSK-vänner. Det vill ni inte missa, boka upp er här.

HUVUDPARTNERS
CSR-PARTNERS