Kalle Boumedienne ny klubbdirektör i SSK

Publicerad: 2024-08-13
Det är med stor glädje vi kan presentera Kalle Boumedienne som ny Klubbdirektör och VD för Södertälje SK med tillhörande dotterbolag.

Kalle som är en erfaren ledare har en lång och omfattande bakgrund från ledande positioner i näringslivet i bolag som Bring Citymail, Nokas, Cabonline Group och Ocab. Kalle har dessutom lång erfarenhet från ishockeyn både som spelare, om än i lägre divisioner, men även under flera år som styrelserepresentant och ungdomsledare för Boo Hockey som är en av Sveriges största ungdomsföreningar.

”Vi hoppas att tillsammans med Kalle kunna ta ytterligare kliv i ambitionen att utveckla SSK mot att bli en ledande förening, både på och utanför isen. Han är en driven ledare med en positiv personlighet och en härlig vinnarskalle vilket alla är bra egenskaper i den här miljön. Förutom att komma in i verksamhetens alla delar så fort som möjligt så blir givetvis en första prioritering att komma in i ekonomin givet läget med att vara under ett dispensår för elitlicensen.”, säger ordförande Peter Onstrand

”Jag ser verkligen fram emot mitt nya uppdrag i en så anrik och framgångsrik förening som SSK. Det ska bli kul att tillsammans med alla inom SSK fortsätta arbetet med att fortsätta den spännnade resa som föreningen har framför sig,” säger Kalle Boumedienne

Vi ser fram emot att välkomna Kalle till SSK inom kort då han tillträder sin nya roll redan kommande måndag 19 augusti.

Om efternamnet känns bekant så är Kalle bror till Josef Boumedienne som har ett förflutet under några säsonger som spelare i SSK, och som i övrigt har en lång och framgångsrik karriär både som spelare och ledare internationellt och inom svensk ishockey.

HUVUDPARTNERS
CSR-PARTNERS