Allt inför söndagens Kids Day

Publicerad: 2023-11-03
På söndag bjuder vi in alla barn till en heldag i Scaniarinken. Vi startar dagen redan 14:00 med skidskodisco och 18:00 släpps pucken mot Östersund

Södertälje - Östersund, söndag 5 november 18:00 

Redan ikväll spelas det ännu en match - dock på bortaplan. Björklöven är det som står för motståndet och 19:00 startar den matchen. På söndag spelar vi hemma i Scaniarinken igen och det firar vi med att bjuda in alla kids på match och vi har laddat på med aktiviteter.  

Redan 14:00 startar vi igång med ett stort skridskodisco på Scaniarinkens is. Alla är välkomna och självklart är det kostnadsfritt. Antingen byter man om till skridskor i något av båsen men vi öppnar även upp omklädningsrum 3 i BST. Entré sker under stora trappan upp till huvudentrén. Alla vuxna bjuder vi på en värmande kopp kaffe och alla barn som deltar få självklart en biljett till matchen mot Östersund. Tänk på att hjälm är obligatoriskt för att få kliva ut på isen, gäller både vuxna och barn,

Klockan 16:30 öppnar arenan sedan för match och det händer fortsatt massor av roliga saker för barnen. Actic finns på plats med "Pigge" och SSK:s E-sportlag sitter laddade i huvudentrén för att låta sig utmanas på en match av kidsen.

I Gallerian dukar vi upp med pannkaksbuffé. Buffén kostar 70kr/barn och ingen förbokning krävs. I första perioden bjuder Ica Supermarket Nykvarn på godisregn, även det i Gallerian och efter matchen kommer laget upp och skriver autografer, till både stora och små. 

Vi ses i Scaniarinken. Biljetter till matchen hittar du här.

Södertälje Sportklubb
HUVUDPARTNERS
CSR-PARTNERS