Nytt säsongskort och biljettsläpp!

Publicerad: 2024-08-28

Har du inte signat upp dig för en ny säsong än är det hög tid att göra det idag.

En ny säsong är på väg emot oss - med stormsteg! 

1050 säsongare har redan signat upp sig för en fartfylld säsong i Scaniarinken, men bättre än så kan vi väl? För dig som ser merparten av matcherna på plats i Scaniarinken är säsongskortet det överlägset mest förmånliga alternativet. Läs om de olika korten här!

NYHET!

Vi har hört oss för, lyssnat och er önskan är vår lag! Vi levererar nu ett flexibelt säsongskort - FLEXIKORTET. för dig som vill vara med på resan men inte har möjlighet att se alla matcher på plats. Kortet är laddat med 10 biljetter som du plockar ut till de matcher du själv önskar. 

x Fexikort kortsida - 2150kr. 

x Flexikort långsida - 2750kr. 

Kortet kommer att finnas tillgängligt för bokning från och med måndag 2 september. 

Information 

Just nu pågår stora förändringar i biljettsystemet. Vi jobbar för att göra din vistelse i Scaniarinken så bra och enkel som möjligt. Nu på torsdag kommer det nya systemet att lanseras i samband med biljettsläppet. På torsdag kommer även all info du behöver för att kunna ladda ner ditt digitala kort i appen. Det kommer även att finnas personal från AXS på plats inför matchen på fredag som kan hjälpa dig med ditt digitala säsongskort.  

Entré till försäsongen Alla säsongskortinnehavare som inte har laddat ner det digitala kortet kommer att gå in på lista i säsongskortentren vid Dickas disk. Du som laddat ner ditt kort kan gå in i alla entréer. 

Halsduk

För dig som bokade ditt säsongskort tidigt (1/6). Fredag 30/8 kommer du kunna hämta din halsduk i samband med matchen. 

Parkeringskort

Fredag 30/8 kommer du kunna hämta ditt parkeringskort i samband med matchen. Gäller endast privatpersoner, ej företag. 

Digitala säsongskort På torsdag kommer även all info du behöver för att kunna ladda ner ditt digitala kort i appen. Det kommer även att finnas personal från AXS på plats som kan hjälpa dig med ditt digitala säsongskort. AXS-appen finns tillgänglig för iOS och Android. Ladda ner den genom App Store eller Google Play.

Kompisbiljetter

Din pott med kompisbiljetter kommer finnas tillgängliga i appen och kommer gå att boka från och med 9 september. Mer info om hur du går tillväga för att boka biljetter kommer närmare seriestart. B

Bortamatcher

Mer information om biljettbyten mellan klubbarna kommer att komma i samband med seriestarten. Men vi kan redan nu berätta att samarbetet mellan SSK och Västerås fortsätter inför den kommande säsongen. Vi har även startat ett nytt samarbete med BIK Karlskoga. För tillfället kommer det tyvärr inte att bli något fortsatt samarbeta mellan SSK och AIK. 

Namn på stolen

Du kan förvänta dig att ditt namn på stolen kommer att finnas på plats till seriepremiären den 25 september.

Plastkortet. 

Ytterligare information för dig som beställt ett plastkort kommer inom kort.

HUVUDPARTNERS
CSR-PARTNERS