Ny vecka - vi ses i Scaniarinken!

Publicerad: 2023-11-13
Vi startar matchveckan hemma i Scaniarinken på onsdag innan vi laddar om för dubbla möten nere i Småland.

Ny matchvecka i Scaniarinken

Efter ett välbehövligt uppehåll med träning laddar laget för en ny tuff matchvecka med start på onsdag hemma i Scaniarinken när Västervik gästar oss. Efter onsdagsmatchen rullar bussen mot Småland för dubbla möten med Tingsryd både fredag och lördag. En intensiv vecka där viktiga poäng står på spel.

Biljetter

Biljetter till hemmamatchen mot Västervik hittar du här. Nästa vecka gästar Djurgården och det är redan över 4000 biljetter sålda, du säkrar din plats här.

Guldklubben

Du som är medlem i Guldklubben kan från och med hemmamatchen på onsdag hämta ut lagbild, klisterdekal och pin i SSK-shopen. På plats i shopen gästspelar även Ludwig Blomstrand så kom förbi innan nedsläpp och snacka hockey.  

 Julklapparna hittar du i Scaniarinken

Vi slår upp portarna för den nya maxade Julshopen i Scaniarinken fredag 24 november kl 10:00. Då finns årets försäsongströjor ute till försäljning och våra fantastiska företagspartners har såklart - även i år - hjälpt oss att sätta ihop en goodiebag till de första som handlar.  

Det kommer att finnas ett utökat sortiment och givetvis kommer en ny blå-gul jultröja finnas i shoppen, exakt datum kommer. För den nostalgiske kommer vi dessutom lansera en kollektion som kommer passa som handen i handsken, mer info kommer SNART.. 

Det du handlar slår vi in till fina julklappar och det bjuds på kaffe eller glögg fram till jul. 

Stödklappen

En numer årlig tradition är Stödklappen. Det är tuffa tider för många och under juletid blir det extra påtagligt. Nu kraftsamlar vi för att fler barn i Södertälje ska få en dräglig jul där en julklapp kan göra stor skillnad.

– Köp en valfri julklapp.

– Slå in den.

– Märk vem den lämpar sig till.

– Lämna in den i SSK-shoppen.

Insamlingen pågår till den 13 december.

Vill ditt förtag vara med och hjälpa barn i juletid?

Kontakta [email protected] så löser vi det. 

HUVUDPARTNERS
CSR-PARTNERS