Mellandagshockey i Scaniarinken!

Publicerad: 2023-12-21
Det vankas jul och laget får några välförtjänta dagar av återhämtning, men den 27 december är det åter dags för HockeyAllsvensk match i Scaniarinken igen.

SÖDERTÄLJE - BIK KARLSKOGA, 27 DECEMBER 19:00

Vi närmar oss ett avslut på 2023 och det gäller för oss nu att avsluta året med flaggan i topp. Det är tight i tabelltoppen och nu är det läge att på riktigt befästa mark och visa att vi är i toppen för att stanna. Efter lite skön återhämtning i jul ses vi redan i mellandagarna för match i Scaniarinken. 

Onsdag 27 december gästar BIK Karlskoga oss på hemmaplan och 19:00 släpps pucken. 

Vi börjar redan nu närma oss 3000 sålda biljetter, men fler än så ska vi bli. En biljett till en match är dessutom en perfekt julklapp till någon du håller kär.

HEMVÄNDARFEST

I restaurang RINKSIDE dukar vi undan borden och bjuder in till en hemvändarfest - som sig bör i mellandagarna. Samla kompisgänget och för match-häng i Scaniarinken. Biljetterna till hemvändarfesten får du dessutom för 100kr styck (ståplats), men pass på! Det är först till kvarn som gäller. 

KÖP BLÅGULA JULKLAPPAR PÅ STORGATAN 11 

För dig som är ute i sista sekund kan vi lugna dig med att vi har öppet till och med den 23 december, välkommen in till oss på Storgatan 11.

Öppettider: fredag 10-18 och lördag 11-15.

HUVUDPARTNERS
CSR-PARTNERS