Vi närmar oss 4000 sålda biljetter inför fredagens match i Templet!

Publicerad: 2023-10-23
Dubbla matcher väntar i veckan och på fredag spelar vi äntligen på hemmais igen, superfredag och nedsläpp 18:00 mot AIK. Vi närmar oss 4000 sålda biljetter, se till att säkra din plats redan idag.

Södertälje - AIK, fredag 18:00 Scaniarinken

Sista fredagen varje månad är som vanligt SUPERFREDAG vilket gör att vi mot AIK har matchstart redan 18:00. Dörrarna öppnar vi 16:00 och kom gärna i god tid för att insläpp ska gå så smidigt som möjligt. Det är visitering av samtliga besökare och beslut om väskförbud gäller fortsatt. 

Biljetter

Stort tryck inför fredagens match och vi närmar oss redan 4000 sålda biljetter. Säkra din plats på läktaren eller ställ dig i klacken och sjung högt! Du hittar samtliga biljettalternativ här.

SSK-shoppen

SSK-shoppen håller öppet onsdag 25/10 mellan 10-13 samt i samband med match på fredag, dörrarna öppnar vi 16:00. Spana in sortiment och shoppa när det passar dig i vår webshop, klicka dig vidare här.

Mat och dryck

Rinkside Bar och restaurang Calle Aber öppnar båda 16:00, se till att vara i god tid för att hjälpa oss minska köerna. Restaurang Rinkside öppnar som vanligt en timme innan matchstart, således 17:00 på fredag. 

Efterfrågan på mat och dryck är stor inför fredag och nu släpper vi upp ytterligare platser i Calle Aber, du bokar bord här.

Vi ses i Templet!

HUVUDPARTNERS
CSR-PARTNERS