Allt inför hemmapremiären mot Västerås

Publicerad: 2023-09-07
Den 29 september smäller det, då är det äntligen dags för hemmapremiär. Vi har samlat allt du behöver veta inför matchen.

Som vi längtar efter att få dra igång den HockeyAllsvenska säsongen 23/24 tillsammans med er. På hemmaplan startar allt fredag 29 september när vi tar emot Västerås inför välfyllda läktare i Scaniarinken. Innan matchen ska vi dessutom hylla en legend - Dragan Umicevic lägger skridskorna på hyllan vilket betyder att vi sätter punkt för en fantastisk karriär. Det ska uppmärksammas på bästa sätt innan nedsläpp, det vill du inte missa. 

Säkra din plats!

3100 personer har säkrat sin plats till hemmapremiären, se till att boka upp din stol (eller klackplats) redan idag. Klicka här för att komma till bokningssidan.

Vill du inte missa en match på plats i Scaniarinken är säsongskort något för dig! Snart är vi över 1200 säsongare, bli en del av gemenskapen här.

Mat och dryck

Passa på att käka en bit mat i samband med match, boka och läs mer här.

Camp Telge

Vi kör en favorit i repris och bjuder in till Camp Telge i Gallerian innan match. Unik match T-shirt, grymt sällskap och spännande intervjuer på scen är lite av det som bjuds. Självklart kan du boka middag (129kr för mat och en dryck) och baren bjuder på happy hour fram till matchstart. Hoppas vi ses där, läs mer och boka här.

SSK-shoppen

Vi ny-inviger shoppen 17:30, vi utlovar hyllor med massor av spännande nyheter. Varmt välkommen! 

Södertälje Sportklubb
HUVUDPARTNERS
CSR-PARTNERS