Allt inför onsdagens hemmapremiär - fri entré i klacken!

Publicerad: 2024-09-23
Nu är det dags att gå man ur huse - på onsdag spelar vi äntligen hemmapremiär i Scaniarinken.

HEMMAPREMIÄR

Smakstart på säsongen när AIK besegrades med 4-2 i fredagens seriepremiär, nu laddar vi om inför en intensiv matchvecka som startar med hemmapremiär på onsdag innan Björklöven gästar på fredag. Biljetter till båda matcherna hittar du här. Vi har redan nu över 3000 sålda biljetter till onsdagens hemmapremiär men fler behöver vi bli. Entrén öppnar som vanligt 1.5h innan nedsläpp - välkomna till Scaniarinken.  

FYLL KLACKEN - FRI ENTRÈ!

Onsdagens matchvärd J.E.G AB Industrigolv värnar om att vi ska få till en magisk inramning i Scaniarinken och har därför bestämt sig för att bjuda ALLA på fri entré till klacken. Sprid ordet och boka HÄR!

MATCHPROGRAMMET I SSK-APPEN

Från och med hemmapremiären kommer du hitta matchprogrammet i SSK-appen. Två timmar innan nedsläpp kommer laguppställning och matchaktuella intervjuer. Dessutom kommer vi match efter match presentera legendarer från förr för att hedra 100-årsjubileet. SSK-appen finns att ladda mer på App Store  och Google Play

MATCHENS PROFIL 

Efter varje hemmamatch kommer "Matchens Profil" att skriva autografer utanför SSK-shopen, först ut är lagkapten #13 Henrik Eriksson. 

BILJETTHJÄLP?

Har du frågor gällande ditt digitala säsongskort, eller andra biljettfunderingar? På onsdag finns AXS på plats i huvudentrén för att bistå med hjälp och svara på alla era frågor. 

MAT & DRYCK - HAPPY HOUR

Finns fortfarande restaurangplatser kvar i våra restauranger, mejla [email protected] för bordsbokning. På fredag bjuder vi in till Happy Hour (gäller både Norrlands Guld och alkoholfria alternativ) i hela arenan mellan 17:30 - 18:30, uppladdningen sker i Scaniarinken. 

VÄSKFÖRBUD

Det råder fortsatt väskförbud i arenan vid match så se till att lämna den hemma. Undantaget är väskor i medicinskt syfte. 

HUVUDPARTNERS
CSR-PARTNERS