HEMMAMATCH I SCANIARINKEN

Publicerad: 2024-09-27

SSK-BJÖRKLÖVEN

Det är dags för omgång tre - vi är mitt uppe i en intensiv matchvecka och ikväll gästar Björklöven. Kvällens gäster har likt oss kammat hem full pott hittills, vi räknar alltså med en tuff och jämn batalj i Scaniarinken i afton. Biljetter till kvällens match hittar du här. Entrén öppnar som vanligt 1.5h innan nedsläpp - kom i tid öfr att hjälpa oss minska köerna. Välkomna till Scaniarinken.  

MATCHPROGRAMMET I SSK-APPEN

Från och med idag kommer du hitta matchprogrammet i SSK-appen. Två timmar innan nedsläpp kommer laguppställning och matchaktuella intervjuer. Dessutom kommer vi match efter match presentera legendarer från förr för att hedra 100-årsjubileet. SSK-appen finns att ladda mer på App Store  och Google Play

MATCHENS PROFIL 

Efter varje hemmamatch kommer "Matchens Profil" att skriva autografer utanför SSK-shopen, ikväll träffar ni #72 Nicolai Meyer. 

BILJETTHJÄLP?

Har du frågor gällande ditt digitala säsongskort, eller andra biljettfunderingar? Även ikväll finns AXS på plats i huvudentrén för att bistå med hjälp och svara på alla era frågor. 

MAT & DRYCK - HAPPY HOUR

Finns fortfarande restaurangplatser kvar i våra restauranger, mejla [email protected] för bordsbokning. Ikväll bjuder vi in till Happy Hour (gäller både Norrlands Guld och alkoholfria alternativ) i hela arenan mellan 17:30 - 18:30, uppladdningen sker i Scaniarinken. 

VÄSKFÖRBUD

Det råder fortsatt väskförbud i arenan vid match så se till att lämna den hemma. Undantaget är väskor i medicinskt syfte. 

HUVUDPARTNERS
CSR-PARTNERS